Industriële elektriciteit, bedrijfsautomatisering - Afschrift, Ardooie

Engineering

Een nieuw project begint idealerwijs met grondig overleg tussen u en ons. Wij analyseren in samenspraak met u de problematiek en gaan na welke verwachtingen u vooropstelt aan het industrieel project. Onze ingenieurs gaan vervolgens met deze informatie aan de slag. De specifieke situatie wordt in kaart gebracht en naargelang de vraag wordt een oplossing op maat gecreëerd. Bij ons is het leveren van standaardwerk onmogelijk. Elk project is maatwerk, specifiek uitgewerkt volgens uw unieke wensen.

Bordenbouw

Na de conceptuele fase worden de plannen in onze eigen engineering afdeling verder ontwikkeld en uitgetekend om daaropvolgend het hele project productieklaar te maken. Onze technische afdeling kan zich op de afgewerkte plannen baseren om van start te kunnen gaan met het bouwen van de borden.
Voor de eigenlijke constructie kiezen we exclusief voor merken en producten van absolute topkwaliteit. Zo kunnen wij u, onze klant, op onze beurt een onberispelijk eindproduct garanderen. Als er planmatig sprake is van een verdere automatisering, dan kunnen we probleemloos de PLC-sturing en visualisatie implementeren. De ontwikkeling en programmering van de aangepaste software of visualisatie vindt in eigen huis plaats, met onze specialisten ter zake

Verkoop van elektrische materialen

In ons magazijn ligt een uitgebreide stock aan onderdelen voor snelle interventies. Het verzekert onze klanten en onszelf van de veiligheid om elk technisch probleem op korte termijn te kunnen kortsluiten. Verder beschikken we over een uniek aanbod aan middenspannings- en zware laagspanningsonderdelen in voorraad. Ook bedrijven die beschikken over een eigen technische dienst, kunnen een beroep doen op onze omvangrijke stock voor de toelevering van onderdelen.

Wij zijn een erkend Siemens Dealer.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Referenties

Wij pinnen ons niet vast op één sector, maar spreken een breed spectrum van ondernemingen aan. We realiseerden reeds projecten voor bedrijven uit tal van branches.

Voor een overzicht, klik hier