Afschrift in West-Vlaanderen. Specialist in industriële elektriciteit

Historiek

De firma Afschrift werd in 1946 opgericht door Roger Afschrift en zijn echtgenote. In het begin spitsten de kernactiviteiten zich toe op auto-elektriciteit en elektromotoren.  In een tweede fase oriënteerde het bedrijf zich meer op de industrie.

Halfweg de jaren ’70 evolueerde de firma dankzij toedoen van kinderen Christa en Luc tot een specialist op gebied van industriële elektriciteit en bedrijfsautomatisering. Daardoor heeft Afschrift vandaag de dag een sterke marktpositie veroverd. Als familiebedrijf kunnen we immers terugblikken op 2 generaties ervaring en vakkennis. Onze knowhow is een essentiële factor in onze professionele en resultaatgerichte dienstverlening.

Profiel

Tot dusver focussen we ons nog steeds op de industrie. Onze aandacht gaat onverdeeld uit naar deze core business en binnen dit luik staan wij garant voor een gespecialiseerde en uiterst professionele aanpak, van de ontwerpfase tot de opstart en dienst naverkoop van de installatie.

Wij volgen de nieuwste technieken en laatste trends met argusogen, zodat we steeds eigentijds en up-to-date kunnen blijven. Ons team van een 40-tal enthousiaste en vakgeleerde medewerkers maakt er elke dag een erezaak van om een vlekkeloze dienstverlening te garanderen. Wij zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar voor onze klanten, met wie we graag een langetermijnrelatie wensen uit te bouwen. Een flexibele en persoonlijke benadering en een gezonde vertrouwensrelatie zijn voor ons van kapitaal belang.